Bästa PWO Shot 2022

Tips på några bra Shots som är värda att prova!

Fördelar med Shots

Smidiga PWO att alltid ha med är den största fördelen

Frågor & svar

Allt du undrar om PWO Shot

PWO Shot

Pre-workout alltid redo – Som Shot

Letar du efter bästa PWO shot? Att satsa på att skaffa småflaskor med färdigblandad energi, så kallade Shots, gör att du alltid har PWO nära till hands! Allt eftersom populariteten för PWO Shot har ökat har även utbudet blivit större.

Det är främst tillgängligheten och smidigheten som är faktorerna varför många väljer pre-workout i shot-form istället för traditionellt pulver. Stoppa ner dina shot i jackan, träningsväskan eller ställ några på skrivbordet. Energin kommer aldrig vara lång borta med detta kosttillskott.

Vilken PWO Shot väljer du att ge chansen den här gången? Se topplistan nedan på Shots vi tycker förtjänar att lyftas fram!

Bästa Shots – Topp 3 lista för 2022

Likt vi varit inne på många gånger så tycker alla personer olika. Det fina med PWO Shot är att de ofta går att köpa styckvis för en tian eller så. Billig pre-workout med andra ord där du kan prova många olika till en låg kostnad! Har du aldrig gett produkterna i vår topplista chansen förut? Börja med att klicka hem en av varje för att upptäcka vilken PWO Shot som är bäst för dig.

Bästa Shot just nu – Star Nutrition PWO

Bästa PWO Shot 2022

Väldigt smidig PWO Shot, som de flesta produkter i shotformat. Beprövade, effektiva och säkra ingredienser som både piggar upp och ger bättre fokus. Ta denna Shot ungefär 30 minuter innan det är dags att träna och känn hur energin i kroppen stegvis ökar.

Dessa ingredienser finns i Star Nutrition PWO Shot;

Pwo shot innehåll

2. Off The Hook – PWO Shot

Off the Hook PWO Shot

Jämför vi med den första Shoten så består denna av L-arginin, vilket inte Star gör. En bra shot för dig som älskar när musklerna är pumpade med andra ord. Ämnet gör så blodflödet ökar och resultat blir att musklerna blir mer synliga.

Dessa ingredienser finns i Chained Nutrition PWO Shot;

Pwo shot innehåll off the hook

3. RedWeiler PWO Shot – Olimp

Redweiler PWO Shot

Gamla goda Redweiler har varit med i väldigt många år. Har du använt PWO i 10-tals år så känner du säkert till ”den röda hunden” mer än väl. Hur som helst så kommer dessa Shots leverera bra energi från sin högkoncentrerade och snabbverkade formula! En klassisk PWO, som är väl värd att prova i shotform.

Fördelar med pre-workout Shots

Varför ska du välja PWO Shot framför vanliga pulver? Eftersom dessa små flaskor alltid är redo för att leverera den extra energi som kan behövs! Nedan följer ett gäng punkter varför Shots är så bra och omtyckta av så många.

  • Att blanda PWO tar inte lång tid, men det tar trots allt tid. PWO Shot är färdigblandad och därmed kan din pre-workout konsumtion gå snabbare än vanligt! Att hälla i vatten och röra om pulver kräver ett glas eller shaker. Eftersom Shots är paketerade i små flaskor så är detta ett moment du aldrig behöver tänka på. Åter igen, inte så tidskrävande men det tar trots alla några minuter att färdigställa vanlig pre-workout.

  • Förse väskor, jackor och skåp med blixtsnabb energi i form av PWO Shot. Du kommer aldrig mer komma till gymmet och inse du glömt bort att ta PWO. Eftersom shots alltid är nära tillhands så kommer flera kvalitativa träningspass kunna bli av. En vanlig Shot består av ungefär 3-4 cl och därmed är flaskorna väldigt små och enkla att bära med sig.

  • Shots är färdigblandade och därmed är det en förutbestämd dos som gäller. Att blanda sin egen PWO kan lätt locka till att dosera allt kraftigare för varje gång. Bestäm dig för att endast konsumera centiliterna som Shoten består av och sedan får det vara bra.

Frågor & svar – Om PWO i shot-form

Är PWO Shot farligt att ta?

Alla är vi olika känsliga för diverse livsmedel och ingredienser. Är du extrem känslig för koffein så kan dessa kosttillskott få hjärtat att slå väldigt fort. Då ska du absolut inte använda PWO alls! Så länge du inte har några speciella diagnoser och tar rekommenderad dos så kan nog de flesta samsas om att PWO Shot är ofarligt.

Vilka sporter är kosttillskottet för?

Alla sporter och allt som kräver att energinivån är på topp. En del använder till och med PWO för att vara alert på jobbet eller i skolan. Redbull och andra sportdrycker kan mycket väl ses som en form av PWO-shot i större format.

Är shots billiga än PWO pulver?

Tyvärr kommer portionskostnaden av PWO Shot att bli dyrare än vanligt pulver. Trots allt är en dos fortfarande ganska billig, runt 10 kronor. Känner du att priset är av avgörande faktor skulle vi rekommendera att du endast tar shot när du känner att inte tid finns för att blanda pre-workout själv.

Hoppas alla tips var till hjälp och att du kommer känna PWO Shot är ett bra tillskott av energi för dig!

Dela gärna tipsen om PWO Shot på sociala medier